Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man slachtoffer van woningoverval

Gepubliceerd op:

Terneuzen - De recherche doet onderzoek naar een woningoverval aan de Dinkelstraat. Een bewoner werd daar vrijdag 1 september rond 13.50 uur door twee mannen overvallen en beroofd.

getuigen gezocht stockfoto

Het slachtoffer raakte daarbij niet gewond. Wel gingen de twee daders er met buit vandoor. De politie werd kort na de overval gewaarschuwd en ging op zoek naar de overvallers. Deze zijn niet meer aangetroffen.

Getuigen

De politie vraagt getuigen zich te melden en is ook op zoek naar camerabeelden uit de omgeving. Van de twee daders is een signalement bekend.

Dader 1 is een man, donkere huidskleur, ongeveer 1.85 meter lang, kort zwart baardje, hij droeg een korte donkere jas, een donkere lange broek en donkere, mogelijk blauwe suède schoenen. De man sprak gebrekkig Nederlands.

Dader 2 is een man, donkere huidskleur, ongeveer 1.75 meter lang, geen gezichtsbeharing, hij droeg een donkere jas met capuchon.

Heeft u meer informatie? Of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook een tipformulier invullen. Gebruik daarbij altijd zaaknummer 2023223520.