Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Helvoirt; Vierde aanhouding in onderzoek naar moord Peter van Dongen

Laatst gewijzigd op:

Helvoirt/Drunen - De politie heeft een vierde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de moord op de 68-jarige Peter van Dongen uit Breda. Het gaat om een 18-jarige man uit Drunen.

De 68-jarige Bredanaar werd op 20 mei 2022 met ernstige verwondingen gevonden in het buitengebied van Helvoirt. Hij bleek te zijn neergeschoten. Een kleine week later overleed hij aan zijn verwondingen. Eerder werden in de zaak al twee mannen (20 en 24) uit Waalwijk en een man van 37 uit Waspik aangehouden. Zij zitten niet meer vast, maar blijven verdachte in het onderzoek.

De nu aangehouden verdachte kwam in de loop van het onderzoek in beeld bij de recherche. De man wordt op dit moment verhoord en zijn woning wordt doorzocht.

Getuigen
Wij komen nog steeds graag in contact met mensen die informatie hebben over wat er precies met Peter van Dongen is gebeurd. Het kan zijn dat je die dag in de omgeving iets hebt gezien en dat nog niet met ons hebt gedeeld. Misschien sla je aan op de opvallende zwarte auto met het rode dak? Of heb je mogelijk informatie over de achtergrond van deze zaak en/of weet je wie bij deze zaak betrokken zijn? Meld dat dan alsnog! Zaaknummer: 2022104079.

Deel informatie
Iedereen die denkt informatie te hebben die ons kan helpen in het onderzoek roepen we op dit met ons te delen. Ook informatie die onbelangrijk lijkt te zijn, kan uiteindelijk de doorslag geven. Bel met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of eventueel gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000. Het is ook mogelijk om informatie te delen met het Team Bijzondere Getuigen: 088-6617734.