Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek naar beschoten woning

De politie doet onderzoek naar een schietincident op de Achelstraat in Eindhoven. In de vroege ochtend van dinsdag 5 september werd een woning daar meerdere malen beschoten.

De bewoners van het huis schrokken rond 1.15 uur wakker van harde knallen. Toen ze gingen kijken zagen ze dat er meerdere gaten in hun raam aan de voorzijde zaten. Door de gealarmeerde politie werd al snel vastgesteld dat de woning beschoten was. Hoewel het gezin met twee jonge kinderen thuis was raakte niemand gewond bij het incident.

Door de politie is daarop direct een onderzoek ingesteld. De technische recherche heeft sporenonderzoek verricht en er werd ook een eerste buurtonderzoek gedaan. Daarbij is ook gekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn.

Getuigen

Over de aanleiding en toedracht van het schietincident is op dit moment nog steeds veel onduidelijk. Mogelijk dat er vanuit een auto op de woning is geschoten waarna de dader of daders er met deze auto vandoor zijn gegaan. We zijn dan ook op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen. Mensen die iets gezien hebben of mogelijk iets weten dat hier mee te maken heeft, kunnen op onderstaande wijze contact met ons opnemen.