Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van gooien met brandend voorwerp naar woning Hoogblokland

Gepubliceerd op:

Hoogblokland - Bewoners van een woning aan de Hoge Giessen werden op woensdagochtend 10 april opgeschrikt toen ze in de voortuin van hun woning een glazen fles met brandbaar materiaal erin aantroffen. Ook was er een bekladding bij het hek van de woning geschreven. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten.

Gelukkig kwam de brandende fles niet in de woning terecht en raakte er niemand gewond. Direct na de melding van de bewoners, woensdagochtend 10 april rond 08.00 uur, startten agenten met een onderzoek. Het gooien met de fles en het schrijven van de bekladding moet tussen dinsdagavond 23.30 uur en woensdagochtend 07.45 uur zijn gebeurd.

U kunt ons helpen
Getuigen zijn in dit onderzoek zeer welkom. Heeft u beelden of informatie die relevant kan zijn? Of weet u meer over dit incident? Neem dan alstublieft contact op. Dat kan via 0900-8844 of via het meldformulier op deze site. Als u liever anoniem wilt blijven, kan dat ook bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.