Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

74-jarige man zwaargewond achtergelaten na aanrijding

Gepubliceerd op:

Utrecht - Op maandag 1 april omstreeks 17:00 uur had de man net boodschappen gedaan op zijn fiets en stond hij te wachten bij het stoplicht op het kruispunt bij de Daalsetunnel in Utrecht, toen hij uit het niets werd aangereden en hij alleen achterbleef. Wie weet meer of heeft iets gezien?

Getuigen gezocht

Als het groen is, fietst de man in de menigte mee om over te steken. Dan wordt de man van achter hard aangereden door mogelijk een andere fietser voorzien van een blauwe kentekenplaat. Mogelijk had deze persoon ook een oranje tas van Thuisbezorgd bij zich. Het slachtoffer kan zich helaas niet meer veel herinneren van het ongeval. De recherche is daarom op zoek naar getuigen en vooral naar beelden.

Zwaar letsel
Het slachtoffer liep diverse botbreuken op en is inmiddels geopereerd en revaliderende. De recherche komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of die mogelijk beeldmateriaal hebben. Heeft u informatie? Heeft u beelden? Deel die dan via onderstaand tipformulier. Uw informatie kunt u helemaal anoniem delen met de politie via 0800-6070 of via M. via 0800-7000. Online het anoniem doorgeven kan hier.