Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man (32) uit Utrecht aangehouden voor drugshandel

Een 32-jarige man uit Utrecht is aangehouden voor drugshandel. Dat gebeurde zondag 7 april rond 21 uur ’s avonds. Bij de man is een groot geldbedrag aangetroffen en tientallen drugsenveloppen met cocaïne.

Agenten zagen een auto rijden, door een anonieme melding herkenden ze het kenteken als een dealerauto en controleerden deze in Linschoten. De man bleek een groot geldbedrag in zijn auto te hebben en er waren tekenen van verborgen ruimten. Tijdens het fouilleren van de 32-jarige man, zette de man het ineens op een lopen. Achter de Nieuwe Zandweg in Linschoten is de verdachte vervolgens in een sloot gesprongen. Daarna kon de man worden aangehouden. Op de vluchtroute werden tientallen drugsenveloppen met cocaïne gevonden die de verdachte vermoedelijk had weggegooid.

Voorkom gevaar, meld vermoedens
Om drugscriminaliteit tegen te gaan en gevaarlijke situaties in uw omgeving te voorkomen, is uw hulp onmisbaar. Heeft u een vermoeden van een drugslab of een drugsopslaglocatie bij u in de buurt? Of ziet u iemand drugs verkopen? Meld dit dan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, of bel met de politie via 0900-8844.