Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drie verdachten aangehouden voor negen babbeltrucs

Gepubliceerd op:

Amsterdam - De politie heeft in een babbeltruc onderzoek afgelopen week drie verdachten aangehouden. De drie mannen kwamen in beeld na aanleiding van een babbeltruc op de Gerard Brandtstraat in Amsterdam West. Na uitgebreid onderzoek door de recherche worden zij verdacht van in totaal 9 babbeltrucs. De 29-jarige hoofdverdachte zit vast en wordt binnenkort voorgeleid.

Detailopname surveillancewagen

In het onderzoek heeft de politie verschillende doorzoekingen gedaan en gegevensdragers in beslag genomen. De politie heeft het vermoeden dat er voor ruim 50.000 euro is verdiend. Het onderzoek naar de babbeltrucs loopt voort. De hoofdverdachte is al voor de raadskamer verschenen en zit nog vast. Daarnaast zijn er nog een 26-jarige en een 28-jarige verdachte aangehouden. Deze zijn heengezonden, maar blijven wel verdachten in de zaak. Meer aanhoudingen sluit de politie niet uit.  

Slachtoffer van babbeltruc? Doe altijd aangifte! 

Bent u slachtoffer van een babbeltruc en de dader is verdwenen? Bel dan met de politie op nummer 0900-8844. Als de dader nog in de buurt is, belt u direct met 112. De kans dat de dader dan wordt gepakt is groot.


 

Bel met de politie

0900-8844