Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek verwoestende brand autobedrijf Roosendaal in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant

De opsporingsprogramma’s Bureau Brabant (Omroep Brabant) en Opsporing Verzocht (Avrotros) besteden maandag 29 en dinsdag 30 april aandacht aan het onderzoek naar de verwoestende brand bij een autobedrijf aan de Jan Frederik Vlekkestraat, op industrieterrein Majoppeveld-Noord. De politie is op zoek naar een man op een scooter die op bewakingsbeelden is te zien en vermoedelijk betrokken is bij de brandstichting.

dronebeeld

In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 januari gaat een autobedrijf aan de Jan Frederik Vlekkestraat in Roosendaal rond 04.00 uur door brandstichting in vlammen op. De brandweer rukte groots uit om het vuur onder controle te krijgen. Rond 06.00 uur lukte dit, maar van het pand en tientallen auto’s is dan weinig meer over. Een scooterrijder die rond het tijdstip van de brand op camerabeelden is vastgelegd kan mogelijk meer duidelijkheid geven. De politie probeert hem in de opsporingsprogramma’s met uw hulp te vinden.

Uitzending

Bureau Brabant wordt iedere maandag vanaf 17.00 uur uitgezonden op Omroep Brabant en elk uur herhaald. Opsporing Verzocht is op dinsdagavond te zien om 20.30 uur op NPO2. Op woensdag is de herhaling van Opsporing Verzocht om 13.35 uur op NPO2.