Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Aanhouding voor steekincident Noordmolenstraat

Maandag 11 maart vond er een steekincident plaats op de Noordmolenstraat. Hierbij raakte een 26-jarige man gewond na een woordenwisseling bij een bakker. Afgelopen woensdag hielden agenten hiervoor een verdachte aan.

Stockfoto

Het was die maandag iets na 18.00 uur toen er een rij stond bij de bakker op de Noordmolenstraat. Het was extra druk vanwege de Ramadan. Er kwam een man de winkel binnen en er ontstond onenigheid tussen hem en het slachtoffer. Later liep het slachtoffer de winkel uit en werd hij opgewacht door de verdachte bij zijn auto. Hij liep met iets in zijn hand op het slachtoffer af en stak hem in zijn borst. Vervolgens ging hij ervandoor in de auto. De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht en is daar behandeld.

Onderzoek
Er werd een onderzoek gestart aan de hand van camerabeelden, getuigen en ook het kenteken van de auto van de verdachte. De man stond gesignaleerd, maar meldde zich afgelopen woensdag zelf op het bureau waarna hij kon worden aangehouden. Het gaat om een 57-jarige man uit Rotterdam. Hij is donderdag 18 april voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit nog 14 dagen langer vast.