Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het steekincident op Slinge

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Update: Dinsdagavond 23 april, rond 21.50 uur, is een minderjarige jongen uit Rotterdam aangehouden in Spijkenisse. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het steekincident van maandagochtend op de Slinge in Rotterdam. Hierbij raakte een 18-jarige jongen uit Hoogvliet zwaargewond.

Op maandagochtend 22 april raakte rond 11.00 uur een jongeman gewond bij een steekincident in een bus op de Slinge in Rotterdam. Het slachtoffer, een jongen van 18 jaar uit Hoogvliet, rende vervolgens de bus uit, maar zakte ter hoogte van de Ooltgensplaathof in elkaar. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis, waar hij wordt behandeld aan zijn verwondingen. De verdachte sloeg op de vlucht, wij doen onderzoek naar wat er precies gebeurd is en wat daaraan vooraf ging.

Na de melding zijn wij direct gestart met een onderzoek naar de dader. We spraken met mensen uit de omgeving, met verschillende getuigen en zochten en bekeken camerabeelden. We komen graag in contact met mensen die meer weten over dit incident.

Heeft u meer informatie of iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op via de onderstaande mogelijkheden.