Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Wie weet meer over de explosie aan de Sijsjesstraat in Amsterdam-Noord?

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Bewoners aan de Sijsjesstraat in Amsterdam-Noord schrikken vrijdagochtend van een enorme knal. Rond 6.00 uur is een explosief afgegaan bij een woning in de straat. Gelukkig zijn hierbij geen gewonden gevallen en valt de schade mee. Eerder die nacht heeft een persoon geprobeerd met een vuurwapen op diezelfde woning te schieten. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Rond 6.00 uur krijgt de politie meerdere meldingen van een enorme knal aan de Sijsjesstraat in Amsterdam-Noord. Gelukkig is er niemand gewond geraakt, maar de schrik zit er goed in. Eerder die nacht, rond 3.00 uur, is de politie al ter plaatse geweest naar aanleiding van een melding van een persoon met een vuurwapen bij de woning. Toegesnelde agenten doen onderzoek in de omgeving, maar treffen helaas niemand aan die voldoet aan het signalement. De politie vermoedt dat de incidenten verband met elkaar hebben. 

Weet jij iets? Deel het!

We kunnen ons voorstellen dat het enorm heftig is als zoiets gebeurt in jouw omgeving. De recherche neemt de zaak dan ook hoog op. Informatie die het onderzoek kan helpen is welkom. Heb jij weet van eventuele (criminele)conflicten of heb je in de afgelopen periode verdachte situaties gezien? Meld het dan! Mocht u het eng of spannend vinden om te melden, dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem of van het Team Criminele Inlichtingen. Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Zij zijn erin gespecialiseerd om op onopvallende wijze informatie in te winnen en de tipgever te allen tijde te beschermen.

Bel met Team Criminele Inlichtingen

088 - 661 77 34