Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht straatroof Burgemeester Roosstraat

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Twee mannen overvielen woensdagnacht drie mannen die van een uitgaansgelegenheid naar hun auto liepen op de Burgemeester Roosstraat. Het tweetal sloeg met een vuurwapen en dreigde er ook mee. Wie zijn de twee? De politie roept getuigen op om zich te melden.

Getuigen Gezocht

Het was iets na 01.00 uur toen het drietal vanaf de Noordsingel naar hun auto liep. Opeens sprongen de twee mannen voor hen en eisten onder bedreiging van een vuurwapen hun spullen. Dat gebeurde op de Burgemeester Roosstraat.
Eén van de drie slachtoffers werd daarbij ook nog geslagen op zijn hoofd met het vuurwapen. Nadat ze verschillende eigendommen te pakken hadden, gingen de twee er vandoor. Ze renden richting de Noordsingel.

Signalement
Beide mannen hebben een donkere huidskleur en droegen zwarte kleding. Een van de twee droeg een pet en een zwart windjack van Nike. De ander had een capuchon op en een grijs windjack aan.

Informatie gezocht
Heb je iets gezien of gehoord die nacht wat kan leiden naar het tweetal, bel dan met 0900-8844 of tip heel makkelijk via bijgaand formulier. Anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.