Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drugslab in Bleiswijk ontmanteld; één aanhouding

Gepubliceerd op:

Bleiswijk - Zaterdagochtend is er een drugslab in een garage aan de Overbuurtseweg ontmanteld. Een 50-jarige man uit Vlaardingen is aangehouden.

Man wordt in de boeien geslagen

Foto: stockfoto politie

Op basis van informatie had de politie het vermoeden dat er een drugslab zou zijn bij een woning aan de Overbuurtseweg in Bleiswijk. Zaterdagochtend vroeg viel de politie de woning binnen en troffen daar geen drugslab aan. In een garage achter de woning werd wel een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige man uit Vlaardingen was in het drugslab bezig en werd meteen aangehouden. De politiemedewerkers van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) waren aanwezig om het chemische proces veilig te laten stoppen en de spullen in beslag te nemen. Onderzoek moet uitwijzen om welke drugs en bijhorende spullen het precies gaat.

Het onderzoek naar dit drugslab gaat door. Als u informatie heeft wat kan helpen in dit onderzoek, horen wij dat graag via één van de onderstaande mogelijkheden.

Voorkom gevaar, meld vermoedens
Om drugscriminaliteit tegen te gaan en gevaarlijke situaties in uw omgeving te voorkomen, is uw hulp onmisbaar. Heeft u een vermoeden van een drugslab of een drugsopslaglocatie bij u in de buurt? Meld dit bij ons via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0900 – 7000.