Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee arrestaties na misdragingen

Gepubliceerd op:

Bergen op Zoom - Een 46-jarige man en een 15-jarig meisje, beiden uit Bergen op Zoom zijn afgelopen nacht door de politie op het Beursplein aangehouden omdat ze zich flink misdroegen.

Politiepolo hangen op een rij

Agenten kregen zondag 7 april 2024 omstreeks 04.00 uur een melding van een vechtpartij op het Beursplein. Ter plaatse bleek het inmiddels weer rustig te zijn. Terwijl agenten navraag deden bij een vrouw over het incident kwam er een man bij staan die zich direct met het gesprek bemoeide en de vrouw niet meer aan het woord liet. Hij noemde een van de agenten kankermongool waarna hij werd aangehouden ter zake belediging. Na zijn arrestatie verzette hij zich hevig door te schoppen en riep tegen de dienders dat hij hen allebei af zou maken.

Nog een arrestatie
Tijdens het tumult is ook een 15-jarig meisje uit Bergen op Zoom aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde. Ook zij beledigde de agenten en verzette zich tegen haar arrestatie door een van de dienders tegen de benen te schoppen. De recherche onderzoekt of de twee arrestanten ook betrokken waren bij de eerdere vechtpartij.