Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuige van vechtpartij mishandeld

De politie heeft zondag 7 april 2024 omstreeks 12.40 uur op haar huisadres een 44-jarige vrouw uit Bergen op Zoom aangehouden ter zake openlijke geweldpleging. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij een vechtpartij en de mishandeling van een 20-jarige vrouw uit Bergen op Zoom die plaats vond in de nacht van zaterdag op zondag op het Beursplein.

Vier agenten staan klaar voor horecadienst

Zoals eerder gemeld kreeg de politie zondag 7 april 2024 omstreeks 04.00 uur een melding van een vechtpartij op het Beursplein. Ter plaatse bleek het inmiddels rustig te zijn. Wel werden daar een 46-jarige man en een 15-jarig meisje uit Bergen op Zoom aangehouden omdat zij de agenten beledigden en of bedreigden. Bij hun arrestatie pleegden ze flink verzet.


Onderzoek
Uit verder rechercheonderzoek en het bekijken van camerabeelden bleek dat deze twee verdachten betrokken waren bij een vechtpartij die voor de komst van de politie plaatsvond.  Kennelijk ontstond er een conflict op straat met een andere groep stappers, hiervan heeft zich echter (nog) niemand bij de politie gemeld.

 

Getuige
Een 20-jarige vrouw uit Bergen op Zoom was getuige van die vechtpartij. Ze raapte een tas van de grond waarna ze door een van de vechtersbazen, vermoedelijk de eigenaresse van de tas, werd mishandeld. Ze werd tegen haar hoofd geslagen en aan haar haren getrokken en raakte even bewusteloos. Ze werd ter controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht na behandeling naar huis. Ze heeft aangifte gedaan.  De politie verdenkt de 44-jarige vrouw die zondagmiddag werd aangehouden van deze mishandeling.