Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Vijf verdachten aangehouden na beschieting op de Kerkoflaan

De politie heeft in de nacht van zaterdag 10 februari op zondag 11 februari vijf verdachten aangehouden na een beschieting op een woning aan de Kerkhoflaan in Rotterdam. Gelukkig was er niemand in deze woning aanwezig en vielen er geen gewonden.

In de nacht van zaterdag 10 februari op zaterdag 11 februari werd er rond vier uur geschoten op een woning aan de Kerkoflaan. Twee mannen vluchtten weg na de beschieting in de richting van de begraafplaats. Agenten konden er snel bij zijn en hielden een bestuurder met nog vier passagiers in een auto staande. Omdat de agenten ook een vuurwapen in de auto zagen, zijn de vijf verdachten in het voertuig via een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten aangehouden. Dit is een techniek waarbij de politie vuurwapens richt op een verdachte. Het gaat om een 23-jarige man, een 21-jarige man, een 20-jarige man, 35-jarige man en een 19-jarige man. Alle vijf verdachten komen uit Schiedam.

Getuigen gezocht

Hoewel de politie meerdere verdachten heeft aangehouden, is alle informatie met betrekking tot het schietincident en/of de verdachten welkom. Ook camerabeelden ontvangen we graag. Heb je meer informatie? Geef het dan door via de onderstaande opties.

Bel met de politie

Bel 0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

Bel de Opsporingstiplijn