Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Tips leiden tot aanhouding, vuurwapens, tasers en pepperspray in woning

Gepubliceerd op:

Houten - In februari ontving de politie informatie over drugs die zouden worden verkocht in een woning gelegen in Houten. Op 15 februari werd de 53-jarige bewoner van de woning aangehouden. Hij wordt verdacht van het in bezit zijn van vuurwapens en het verhandelen van (hard)drugs.

Begin februari kwam bij de politie informatie binnen dat er zou worden gedeald in een woning in Houten. De politie is daarop direct een onderzoek gestart naar de bewoner van de woning. Gisteren, donderdag 15 februari, vielen politieagenten de woning binnen waar zij de bewoner aantroffen. De man werd aangehouden en tijdens de aanhouding troffen agenten een hoeveelheid drugs bij hem aan. Dit werd in beslag genomen en agenten begonnen de woning te doorzoeken.

Vuurwapens, tasers, pepperspray en hard(drugs) in beslag genomen
Tijdens de doorzoeking werden twee vuurwapens in beslag genomen. Dit ging vermoedelijk om alarmpistolen. Daarnaast werden er drie stroomstootwapens en drie busjes pepperspray gevonden en in beslag genomen. De verdachte zit op dit moment nog vast.

Ziet u een vreemde situatie? Bel direct 112 of de opsporingstiplijn
Samen met u maken we de buurt een stukje veiliger. Ziet u een verdachte situatie of bijvoorbeeld personen, in het donker gekleed, die zich vreemd ophouden bij bijvoorbeeld een woning? Bel dan direct 112. Dit kan de kans vergroten op een heterdaad situatie. Heeft u andere informatie? Dan kunt u dat delen via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan ook door gratis te bellen naar 0800-7000 of online door hier te klikken en te tippen.

(Hard)drugs