Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee verdachten van auto-inbraak op heterdaad aangehouden

Gepubliceerd op:

Breda - Dankzij een alerte melder zijn er vanochtend twee verdachten op heterdaad aangehouden toen zij een autoruit insloegen.

aanhouding, losmaken boeien, boeisleutel, Foto: Korpsmedia politie

De meldkamer krijgt zondagochtend 18 februari 2024 rond 05.30 uur een telefoontje van een alerte melder. De melder zag op de Middellaan twee personen een autoruit inslaan. Dankzij dit telefoontje en de aanwijzingen van de melder konden de toegesnelde agenten de twee verdachten makkelijk vinden. De mannen liggen verstopt onder een auto, maar komen hier snel onder vandaan als de agenten dit vorderen.

Agenten zien inderdaad dat er een ruit van een auto volledig vernield is en er diverse spullen bij de auto op de grond liggen. De twee mannen van 18 en 20 jaar uit Ter Apel zijn aangehouden voor diefstal in vereniging en meegenomen naar het bureau.

(Snel) melden helpt!
Dankzij duidelijke aanwijzingen en de snelle melding kon de politie de twee mannen snel aanhouden. Direct bellen naar 112 helpt de politie! Ziet u iets verdachts, vertrouwt u een situatie niet helemaal of bent u slachtoffer? Bel dan meteen naar 112.