Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Beschieting gemeentehandhavers aan de Heesterseweg

Gepubliceerd op:

Geffen - Geffen – De politie zoekt getuigen van een beschieting op zaterdagavond 17 februari. Bij het incident raakte niemand gewond. We doen onderzoek en zijn op zoek naar getuigen.

Politiejas achterzijde

Rond 21:15 werd er melding gedaan door twee gemeentehandhavers van de gemeente Oss. Tijdens het controleren van een voertuig zouden ze vanaf een afstand zijn beschoten. Omdat het op dat moment donker was, was het niet duidelijk uit welke richting ze werden beschoten. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij een inslag in het dienstvoertuig. Het dienstvoertuig is meegenomen naar het bureau en wordt door Forensisch Specialisten onderzocht.

Uit onderzoek moet blijken uit welke richting de handhavers zijn beschoten en om wat voor een wapen het gaat. Het gaat vermoedelijk om een luchtdrukwapen.

Getuigen
De recherche heeft de zaak in onderzoek en is nadrukkelijk op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Bent u in het bezit van camerabeelden? Of heeft u iets verdachts gezien rondom de Heesterseweg? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden. Het is ook mogelijk anoniem melding te doen via Meld Misdaad Anoniem.