Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee verdachten aangehouden naar aanleiding van de explosie in Maarssen

Gepubliceerd op:

Maarssen - Woensdag 17 januari vond op klaarlichte dag een explosie plaats. Een woning aan de Zwanenkamp in Maarssen raakte beschadigd. De politie heeft gisteren twee personen kunnen aanhouden.

Handboeien op politieauto

De bewoners waren thuis toen zij een ontzettend harde knal hoorden. Ze ontdekten al gauw dat hun voordeur in zijn geheel ontzet was door de explosie. Direct alarmeerden zij de politie.

Twee verdachten aangehouden
Een man en een vrouw zijn gisterochtend aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de explosie op 17 januari. De verdachten kwamen uit onderzoek naar voren.

Géén verbanden met eerdere explosies
De recherche heeft de explosie nog in onderzoek, maar ziet op dit moment geen verbanden met eerdere explosies in Maarssenbroek. De recherche komt dan ook nog steeds graag in contact met mensen die meer weten over dit incident of andere incidenten.

Weet je iets? Zeg iets!
Heeft u informatie? Weet u meer? Zeg iets! Dit kan door gratis te bellen naar 0800-6070. Ook anoniem uw informatie of tip doorgeven is mogelijk door gratis te bellen naar 0800-7000. Online anoniem doorgeven kan door hier te klikken.