Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Grote hoeveelheid verdovende middelen gevonden in bedrijfspand

Gepubliceerd op:

Naarden - Donderdag 22 februari viel de politie een bedrijfspand binnen aan de Nikkelstraat in Naarden. Daar troffen zij een grote hoeveelheid verdovende middelen aan en spullen die gebruikt worden om drugs te verpakken. Een 26-jarige man uit Amsterdam werd aangehouden.

Inval

De politie viel op donderdagmiddag 22 februari het pand binnen, omdat uit onderzoek naar voren kwam dat daar mogelijk verdovende middelen zouden liggen. In het bedrijfspand vond de politie inderdaad een grote hoeveelheid verdovende middelen, evenals allerlei goederen die gebruikt kunnen worden voor het verpakken van drugs. De politie nam daarnaast een speedboat en een grote kluis in beslag.

Aanhouding

Op het moment van de inval was er één persoon in het pand aanwezig, een 26-jarige man uit Amsterdam. Hij is aangehouden en zit vast in beperkingen. Dat wil zeggen dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. De politie doet verder onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Meld opvallende situaties (anoniem)

Drugs gaan gepaard met overlast, criminaliteit en vaak met geweld. Help mee het geweld te stoppen en meld verdachte situaties. Ziet u vreemde mensen op vreemde tijdstippen regelmatig in en uit een bedrijfspand of woning komen? Zijn ramen altijd verduisterd met gordijnen? Dan kan het gaan om een drugspand. Heeft u vermoedens, meld dit bij de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem tip dan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u terecht bij TCI, Team Criminele Inlichtingen voor een vertrouwelijk gesprek. 

Bel met de politie

0900-8844

Bel met Team Criminele Inlichtingen

088 - 661 77 34