Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigenoproep voor steekincident bij Zuidplein

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Vanmiddag rond 16.30 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in de Boerhaavestraat. Hierbij raakte een 37- jarige man uit Rotterdam gewond. De politie heeft een man van 50 en één van 52 jaar aangehouden. Net als het slachtoffer komen zij ook uit Rotterdam. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht.

Aanhouding op straat

Het is iets na 16.30 uur wanneer wij de melding krijgen dat er aan het Zuidplein een man gewond is en hulp nodig heeft. Als de agenten aankomen treffen zij de man aan met een flinke wond, hij blijkt te zijn neergestoken. Het slachtoffer is nog aanspreekbaar en geeft aan iets daarvoor ruzie te hebben gehad in de Boerhaavestraat. De ambulance heeft de man meegenomen zodat hij in het ziekenhuis behandeld kon worden aan zijn verwondingen.

Ruzie
Tijdens de ruzie ontstond er een handgemeen tussen het slachtoffer en de verdachten, waarbij er ook is gestoken. Het slachtoffer is op enig moment weggelopen en zakte later in elkaar op het Zuidplein. Uit onderzoek moet nog blijken wat de toedracht is van het incident en of dat de verdachten en het slachtoffer bekenden zijn van elkaar. Waarmee de verdachte is gestoken is ook nog in onderzoek.

Getuigen
Heeft u iets opvallends gezien vandaag tussen 16.00 en 16.45 uur in de buurt van de Boerhaavestraat of heeft u meer informatie over dit incident?Dan komen wij graag met u in contact via onderstaande gegevens.