Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

[Update] Verdachte aangehouden voor overval tankstation Zonnelaan

Gepubliceerd op:

Groningen - De politie heeft een verdachte aangehouden voor een gewapende overval aan de Zonnelaan in Groningen op maandagochtend 26 februari rond 06:45 uur. Een verdachte bedreigde het personeel van het tankstation en vertrok met een buit. Niemand raakte gewond.

Politieagent met portofoon

Update 19 maart

Op 19 maart 2024 hebben we een minderjarige jongen uit Groningen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij twee overvallen in de stad. Het gaat om een overval op een supermarkt aan de Eikenlaan op 29 januari en een overval op een tankstation aan de Zonnelaan op 26 februari. De jongen zit vast en wordt verhoord. Meerdere (anonieme) tips hebben samen met het politieonderzoek geleid tot de aanhouding van de verdachte. In een woning in Groningen is een doorzoeking geweest, waarbij meerdere goederen ten behoeve van het onderzoek in beslag zijn genomen.

Melding

Omstreeks 06:45 uur ontvingen we een melding van een gewapende overval op een tankstation. Een man bedreigde het personeel van het tankstation aan de Zonnelaan in Groningen. Vervolgens is de verdachte er lopend met een buit vandoor gegaan. Op dit moment hebben we nog niemand aangehouden. Er is niemand gewond geraakt.

Getuigen en camerabeelden gezocht

Bent u getuige geweest van de overval op het tankstation aan de Zonnelaan op maandag 26 februari rond 06:45 uur? Heeft u op dit tijdstip iets verdachts gezien in de omgeving? Of heeft u mogelijk camerabeelden, wellicht van een dashcam, van de omgeving van dit tankstation? Meld dit dan bij de politie. Dit kan via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook. Belt u dan met 0800-7000.