Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie pakt twee verdachten op voor schietincident in De Rips

Gepubliceerd op:

De Rips - Een man (72 jr.) en vrouw (62 jr.) uit Ommel zijn maandagavond 26 februari aangehouden als verdachten van een schietincident in een woning in De Rips. Er raakte niemand gewond. De recherche onderzoekt de zaak.

Aanhouding verdachte handboeien daglicht close

Onderzoek
De melding van het schietincident in een woning aan de Bijenstraat kwam gisteren rond 20.15 uur binnen. De aanleiding zou een ruzie zijn over een betalingsafspraak in de relationele sfeer. De Ommelnaren kwamen voor het regelen van een betaling aan de deur van de woning. De ruzie tussen hen en de twee bewoners escaleerde vervolgens tot een incident waarbij een schot gelost zou zijn.  Er raakte gelukkig niemand gewond.

Aanhoudingen
De man en vrouw  uit Ommel zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Hun rol en wat er zich precies afspeelde in de woning wordt verder onderzocht. In de woning werd een vuurwapen ontdekt en inbeslaggenomen.

Informatie delen
Heb je informatie over  het incident, maar heb je nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of een van onderstaande actieknoppen.