Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: één van de verdachten meldt zich, politie zoekt nog getuigen van overval Hoogstraat Schiedam

Laatst gewijzigd op:

Schiedam - Update: Eén van de vier verdachten, een minderjarige jongen uit Schiedam, heeft zich zaterdag 23 maart gemeld bij de politie. Op donderdagmiddag 29 februari rond 13.30 uur heeft een overval plaatsgevonden op een juwelier aan de Hoogstraat. Daarna sloegen drie daders op de vlucht en worden nog gezocht. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die meer weten.

De schrik zat er goed in bij medewerkers van een juwelier toen de mannen de winkel overvielen. Na enige tijd gingen de overvallers er met waardevolle spullen uit de winkel vandoor, de slachtoffers geschrokken achterlatend. 

Toegesnelde agenten konden na onderzoek direct drie verdachten aanhouden, waarvan nog één verdachte vastzit. Ondanks deze aanhoudingen komt de politie graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben voor, tijdens of na het incident in de buurt van de Hoogstraat. 

U kunt ons helpen
Heeft u de overval zien gebeuren of de daders voor of na het incident gezien? Neem dan contact op met de politie via onderstaande contactmogelijkheden. Ook camerabeelden zijn zeer welkom. Contact opnemen kan via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Meld dan misdaad anoniem via de knop hieronder.
 

Bel met de politie

0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070