Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht na vuurwerkexplosie aan Vermeerweg in Eelde

Gepubliceerd op:

Eelde - De politie doet onderzoek naar een explosie van zwaar vuurwerk nabij een woning aan de Vermeerweg in Eelde. Er ontstond ook een brand. Het voorval vond plaats op woensdagavond 17 januari. Niemand raakte gewond, maar we nemen de zaak hoog op en we doen dan ook onderzoek. We zijn nadrukkelijk op zoek naar tips en getuigen.

Politieagent op de rug

Explosie en brand
We kregen op woensdagavond 17 januari rond 20:15 uur een melding van een brand aan de Vermeerweg in Eelde. Eenmaal ter plaatse bleek dat er in de Vermeerweg een explosie had plaatsgevonden, waarna brand ontstond. Vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk, al dan niet gecombineerd met een brandbaar middel.

Gevaarlijke situatie
Bij de explosie en de brand is niemand gewond geraakt. Er was wel sprake van een gevaarlijke situatie. De politie is meteen gestart met onderzoek. Zo is er sporenonderzoek verricht, doen we een buurtonderzoek en kijken we of we camerabeelden kunnen veiligstellen. Er zijn op dit moment nog geen aanhoudingen verricht.

Heb je informatie? Laat het ons dan weten!
Heeft u of heb jij iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam waarop iets verdachts te zien is? Dan roepen we u of jou met klem op om je bij de politie te melden. Het gaat dan om tips, beelden of informatie vanuit het gebied rondom de Vermeerweg.

Neem contact op
Neem contact op via 0900-8844 of via het online tipformulier op deze pagina. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem: online of via 0800-7000.