Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man aangehouden na dodelijk ongeval

Op de N207 heeft in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 januari een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Daarbij is een inzittende van een auto overleden. De bestuurder van het voertuig is aangehouden. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie komt graag in contact met getuigen.

Detailopname surveillancewagen

De politie kreeg omstreeks 03.20 uur de melding dat langs de N207 een voertuig te water was geraakt. Naast de bestuurder, zaten ten tijde van het ongeluk twee passagiers in de auto. 

De bestuurder en een van de passagiers konden na het ongeluk zelfstandig de auto verlaten. De tweede passagier is door de brandweer uit het water gehaald. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is dit slachtoffer ter plaatse overleden. Het gaat om een 22-jarige vrouw uit Gouda. 

Aangehouden

De bestuurder van het voertuig is aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Gouderak. 

Iets gezien? 

Het onderzoek naar de toedracht van dit eenzijdige ongeval is in volle gang. De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets opvallends gezien in de nacht van 19 op 20 januari in de omgeving van de N207? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons alstublieft weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.