Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

UPDATE - Man aangehouden na vermissing vrouw

Gepubliceerd op:

Zwijndrecht - Vrijdagavond is er een vrouw van de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zwijndrecht als vermist opgegeven door een naaste van haar. Na een grote zoektocht is de vrouw zaterdagochtend gevonden in haar woning. Een 73-jarige man is aangehouden, zijn rol wordt onderzocht. UPDATE 25 januari: de man is vandaag heengezonden door de politie.

luchtvaartpolitie, helikopter, luchtsteun, luchtsurveillance, politiehelikopter, vliegen, zulu, schiphol, EC-135, eurocopter, daglicht, heli, korpsmedia, Peter Monteny

Nadat de melding van de vermiste vrouw binnenkwam, zijn er meerdere eenheden een zoektocht gestart. In de lucht en op het water werd er meegekeken en gezocht. Vandaag, zaterdagochtend rond 10.00 uur, vonden politieagenten haar op zolder van haar woning. Ze was er niet best aan toe en is in kritieke toestand door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man, met wie ze daar woonde, is aangehouden. We onderzoeken zijn rol in deze zaak. UPDATE 25 januari: Het onderzoek naar de toedracht van het incident is gaande. De eerder aangehouden man is vandaag heengezonden door de politie.

Informatie?
Er is inmiddels al gesproken met meerdere buurtbewoners en de politie is bezig om helder te krijgen wat zich hier precies heeft afgespeeld.
Heeft u nog waardevolle informatie en nog niet met de politie gesproken, bel dan met 0900-8844.