Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek na explosie Vierlinghstraat Dordrecht

Gepubliceerd op:

Dordrecht - Kort na half vijf vanochtend ging er een explosief af bij een bedrijfspand aan de Vierlinghstraat in Dordrecht. Na onderzoek bleken er twee mannen te zijn weggerend in de richting van de Rijksstraatweg in Dordrecht. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Nadat er een enorme knal was gehoord bij het berdrijfspand gingen agenten ter plaatse om te kijken wat er was gebeurd. Daar troffen zij een pand aan met veel schade, een tiental ruiten was gesneuveld en ook aan een roldeur was schade ontstaan. De brandweer heeft het pand eerst bekeken, daarna is de forensische opsporing aan de slag gegaan met het sporenonderzoek.

Camerabeelden

Agenten hebben in de omgeving van het pand naar camerabeelden gezocht. De beschikbare beelden zijn in beslag genomen en worden verder bekeken. Vanochtend is er onder meer buurtonderzoek gedaan. Mocht u nog bruikbare informatie of beelden hebben, van de omgeving van waar de explosie heeft plaatsgevonden of waar de twee mannen naartoe zijn gerend. Neemt u dan contact op met de politie.