Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden voor dodelijk schietincident Arnhem

Laatst gewijzigd op:

Arnhem - De politie heeft in de ochtend van dinsdag 23 januari een verdachte aangehouden aan de Taklaan. Het gaat om een 20-jarige man uit Ede. De verdachte is mogelijk betrokken bij een dodelijk schietincident in de nacht van zondag 10 op maandag 11 december 2023. Hierbij kwam op de kruising van de Amerstraat met de Scheldestraat een 31-jarige man uit Velp om het leven. De verdachte is op 26 januari voorgeleid aan de rechter-commissaris en zit in voorlopige hechtenis.

Politieauto

Het onderzoek naar het schietincident is nog in volle gang. Eerder werd al een oproep gedeeld waarin we getuigen opriepen zich te melden. Het onderzoeksteam is nog altijd op zoek naar getuigen die meer duidelijkheid kunnen geven over wat er zich die avond heeft afgespeeld.

Heeft u informatie?

Alle informatie kan van belang zijn in dit onderzoek. Dus heeft u informatie of camerabeelden en heeft u dit nog niet met ons gedeeld? Deel dit dan alsnog met ons. Ook als u twijfelt of uw informatie bijdraagt.

  • U kunt telefonisch informatie doorgeven via 0900 – 8844;
  • U kunt anoniem uw informatie delen via 0800 – 7000. Dit is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Hier hoeft u geen gegevens achter te laten en uw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar u te herleiden is.

2023569281 AM