Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Automobilist overleden na verkeersongeval in Alkmaar

Gepubliceerd op:

Alkmaar - De politie kreeg donderdag 25 januari rond 17.50 uur een melding van een ongeval op de Korte Vondelstraat in Alkmaar. Het slachtoffer is vermoedelijk tijdens het rijden onwel geraakt en uiteindelijk in het ziekenhuis overleden. De politie onderzoekt de toedracht van het verkeersongeval.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Het slachtoffer betreft een 56-jarige man uit Heerhugowaard.

Slachtofferhulp
Meerdere omstanders waren getuige van het ongeval. Een aantal van hen ondersteunde bij het reanimeren. De politie is deze mensen dankbaar voor hun hulp. Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Daarom kunt u als getuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht achter met verzoek tot contact. U kunt ook contact opnemen met de politie via nummer 0900-8844. Hier kunt u ook uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.