Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: Verdachte aangehouden voor overval op horecagelegenheid Leeuwarden

Gepubliceerd op:

Leeuwarden - De politie zoekt getuigen van een overval, dinsdagavond 30 januari rond 22:00 uur, op een horecazaak aan de Jan van Scorelstraat in Leeuwarden.

Update 5 februari 2024
Donderdag 1 februari hebben we een verdachte aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij deze overval.
Het gaat om een minderjarige jongen uit Groningen. De verdachte is vandaag voorgeleid en de rechter-commissaris heeft besloten hem veertien dagen langer in voorarrest te houden.

We zijn nog op zoek naar de tweede verdachte van deze overval. Wellicht heeft u toch nog informatie die u om wat voor reden dan ook nog niet gedeeld heeft. Tips zijn nog steeds welkom. Weet u wie mogelijk iets met deze overval te maken heeft? Heeft u dinsdagavond 30 januari rond 22:00 uur iets verdachts gezien in de omgeving van horecagelegenheid aan de Jan van Scorelstraat? Beschikt u over camerabeelden van de omgeving ten tijde van dit incident, die u nog niet met ons gedeeld heeft? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Meld u dit liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

 

Overval
Twee mannen bedreigden het personeel met een steekwapen en hebben daarbij buit gemaakt. De verdachten gingen er daarna vandoor. De politie is een onderzoek gestart. 

Getuigen gezocht
Heeft u op dit tijdstip iets verdachts gezien in de omgeving? Of heeft u informatie over de mogelijke vluchtroute van de verdachten of bent u in het bezit van camerabeelden? Dan komt de politie graag met u in contact. Dit kan via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.