Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vrouw overleden na aanrijding Capelle aan den IJssel

Laatst gewijzigd op:

Capelle aan den Ijssel - Een 86-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is op 6 januari ernstig gewond geraakt, nadat ze op de Schenkelse Dreef in Capelle door een automobilist was aangereden. De vermoedelijke dader werd kort daarna aangehouden. UPDATE 8 januari: de 86-jarige vrouw is helaas overleden aan haar verwondingen.

Ambulance

De aanrijding vond plaats rond 16.00 uur en het slachtoffer liep verwondingen aan haar hoofd en bovenlichaam op. Ze moest met spoed naar het ziekenhuis vervoerd worden. UPDATE 8 januari: de 86-jarige vrouw is helaas overleden aan haar verwondingen. De bestuurder van de betrokken personenauto reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer hulpeloos achter.

Aangehouden
De politie werd gewaarschuwd en agenten startten direct een onderzoek. Dat leidde al snel naar de Koperstraat in Rotterdam waar de auto was gezien en de bestuurder een stopteken kreeg. Zowel hij als zijn passagier werden aangehouden, binnen een uur na de aanrijding. Het gaat om een 20-jarige Rotterdammer en een 18-jarige plaatsgenote. Beiden zitten vast en de auto is voor onderzoek in beslaggenomen.