Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Aanhoudingen openlijke geweldpleging

Laatst gewijzigd op:

Helmond - De politie was op zoek naar de daders van een openlijke geweldpleging aan de Steenweg in Helmond. Hier werd in de nacht van zaterdag 6 januari op zondag 7 januari tussen 02:00 en 03:00 een 24-jarige man mishandeld door drie personen. Het slachtoffer liep hierbij letsel op. Inmiddels werden drie mannen aangehouden.

UPDATE 10 januari: Drie verdachten meldden zich dinsdagavond bij de politie. Het gaat om twee mannen van 24 jaar uit Helmond en een man van 26 jaar uit Nuenen. Ze zijn gehoord over hun vermoedelijke betrokkenheid bij deze geweldpleging.

==================================================================================

Via camerabeelden in de binnenstad werd een ruzie gezien, waarop politieagenten ter plaatse gingen. Bij aankomst waren de verdachten al weg. Het slachtoffer had zichtbaar letsel en is naar de huisartsenpost gegaan. Het slachtoffer zou meerdere keren in het gezicht zijn geslagen, geschopt en geduwd.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar het incident en komt graag specifiek in contact met personen die de daders kennen. De openlijke geweldpleging is vastgelegd op camera’s en getuigen hebben zich gemeld. Het signalement van de daders:

  • Beige jas
  • Zwarte jas
  • Donkere kleding en een bodywarmer
  • Groene trui

Bent u getuige geweest van de openlijke geweldpleging of kent u de daders? Meld u dan via 0900-8844 of meld het anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).