Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Woning in Uden beschadigd door vuurwerk

Een woning aan de Aldetiendstraat raakte in de nacht van maandag op dinsdag rond 01:00 uur beschadigd door vuurwerk. Niemand raakte gewond en er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen die iets gezien, gehoord of eventueel beelden hebben.

Achterkant van uniform politie met het politielogo in beeld

De bewoner schrok rond 01:00 wakker door een harde knal. Toen politieagenten ter plaatse kwamen werd duidelijk dat het om zwaar vuurwerk ging en dat door de explosie de voordeur was ontzet. De bewoner van de woning was thuis maar raakte niet gewond. De woning is onderzocht en (deels) hersteld. Een specialist van het Team Explosieven Verkenning kwam ter plaatse en beoordeelde de gevaarsetting en deed sporenonderzoek.  De politie doet onderzoek naar de explosie en zoekt getuigen.

Uw informatie helpt
Heeft u iets gezien of gehoord van de explosie? Of heeft u camerabeelden bij uw woning/auto waarop iets te zien is? Heeft u weet van conflicten, van mensen die zich bezighouden met explosies, voorbereidende handelingen of handel in zwaar vuurwerk? Deel deze informatie met de politie door te bellen naar 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alleen uw tip wordt dan doorgegeven aan de politie. Uw eigen gegevens blijven onbekend.