Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigen dodelijke aanrijding Westhavenweg gezocht

Donderdagmiddag 13 juni rond 17.30 uur vond op de Westhavenweg een ernstige aanrijding plaats tussen een autobestuurder en een fietser. De fietser raakte hierbij zeer ernstig gewond en is helaas komen te overlijden. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 17:30 uur ontving de meldkamer een melding van een aanrijding met ernstig letsel. Agenten treffen in de buurt van de kruising van de Westhavenweg met het Kajuitpad een zeer zwaargewonde man aan. De fietser, een 46-jarige man uit Zaandam, werd door de aanrijding tientallen meters weggeslingerd en moest ter plaatse worden gereanimeerd. Helaas mocht alle medische hulp niet baten en is het slachtoffer overleden. De bestuurder van de auto, een 26-jarige man uit Zaandam, is aangehouden. De man is na verhoor heengezonden, maar blijft nog wel verdachte.

Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen. Daarnaast wil het team ook graag (dashcam) beelden ontvangen van het ongeval. Bent u in bezit van camerabeelden, deel die dan met de politie. Dit kan via onderstaand tipformulier. Of bel met de politie via 0800-8844.