Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: Getuigen gezocht na dodelijk verkeersongeval A16

Gepubliceerd op:

Rotterdam - Update: Maandag 18 maart is de 52-jarige bestuurster van de motor overleden. Op maandag 11 maart vond een dodelijk verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes, een personenauto en een motorrijder betrokken waren. De laatste, een 52-jarige vrouw uit Delft, raakte hierbij zwaargewond. Om de toedracht in kaart te brengen, spreekt de politie graag met getuigen.

Op de rechterrijstrook, in de richting van Rotterdam-Zuid, ging het ter hoogte van Kralingseplein om 06:45 uur mis. De motorrijder werd gestabiliseerd en met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Zij is maandag 18 maart aan haar verwondingen overleden. De andere betrokkenen werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

U kunt ons helpen
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval en daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord voor, tijdens of na het verkeersongeval? Of heeft u beelden van een dashcam? Laat het ons dan weten via onderstaande contactmogelijkheden.

Bel met de politie

0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070