Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Update: verdachte aangehouden voor steekincident in Ridderkerk

Laatst gewijzigd op:

Ridderkerk - Update: in de avond van 16 maart is een verdachte aangehouden in Dordrecht voor het steekincident dat die dag had plaatsgevonden in Ridderkerk. Het betreft een man van 30 jaar uit Ridderkerk. Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Almere, is behandeld aan zijn verwondingen en verkeert buiten levensgevaar.

Politieman op de rug gezien

Zaterdagmiddag 16 maart rond drie uur kreeg de politie een melding binnen van een steekincident aan de Ds. Caspar van Gendtstraat in Ridderkerk. Een ruzie tussen twee mannen op straat escaleerde zodanig dat de ene man de ander heeft neergestoken. Op locatie troffen agenten het slachtoffer zwaargewond op straat aan. Hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte is op de vlucht geslagen.

Getuigen gezocht

Het steekincident heeft op klaarlichte dag midden op straat afgespeeld. De politie komt dan ook graag in contact met getuigen die meer hebben gezien, gehoord of andere informatie hebben die het onderzoek verder kan helpen. Heb je meer informatie? Geef het dan aan ons door via de onderstaande opties.

Bel met de politie

0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070