Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man aangehouden na dodelijk steekincident

Gepubliceerd op:

Mierlo - Na een dodelijk steekincident aan de Heer van Rodestraat in Mierlo is zaterdagavond 16 maart een 49-jarige man uit Mierlo aangehouden. Bij het incident kwam een 35-jarige vrouw om het leven.

motorkap

Rond 17.50 uur kwam bij de politie een melding binnen van een geweldsincident op de Heer van Rodestraat in Mierlo. Eenmaal ter plaatse bleek een vrouw overleden te zijn op straat bij haar woning. Zij was neergestoken. Op aanwijzing van getuigen kon al korte tijd later de 49-jarige partner van de vrouw aangehouden worden in de omgeving van het huis.

In de woning bleken ook vijf kinderen aanwezig (tussen de 6 en 20 jaar oud). Een aantal van deze kinderen had (lichte) verwondingen. Ze zijn allen naar het ziekenhuis gebracht voor controle en behandeling.

Onderzoek

Door de politie werd uiteraard direct een groot onderzoek opgestart. Daarvoor is technisch onderzoek verricht op straat en in de woning. Ook worden getuigen gehoord en kijken we bijvoorbeeld of er camerabeelden beschikbaar zijn die ons kunnen helpen. Uit dit onderzoek zal meer duidelijk moeten worden wat er zich in en buiten de woning heeft afgespeeld en wat de aanleiding daarvoor was. De 49-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Getuigen

Hoewel we al veel getuigen gesproken hebben, kan het natuurlijk zo zijn dat er mensen zijn die informatie hebben over dit incident en die nog niet bij ons bekend zijn. Een deel van het incident speelde zich af op straat. Mocht u iets gezien hebben of iets weten, neem dan contact met ons op via één van onderstaande manieren.