Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek naar verdwijning Duncan Zwakke heropend

Gepubliceerd op:

Zutphen - Dinsdag 19 maart doet de politie forensisch onderzoek in een pand aan de Nieuwstad in Zutphen naar aanleiding van de vermissing van Duncan Zwakke. Duncan werd voor het laatst gezien op dinsdag 17 oktober 1989 in het centrum van Zutphen. Hij was toen 31 jaar oud. Met dit onderzoek hoopt de politie, dankzij de inzet van nieuwe middelen en technieken, sporen te vinden in de zoektocht naar Duncan.

algemeen plaatje

Het lichaam van Duncan is nooit gevonden nadat hij plotseling is verdwenen. Voor zijn familieleden en vrienden is dit, ook na vele jaren, nog steeds een ingrijpende en heftige situatie. Daarom is elke tip, ook na zoveel jaren, nog steeds waardevol en welkom. De vermissing van Duncan Zwakke is een zogenaamde cold case. Een cold case is een niet opgelost ernstig misdrijf waarop een gevangenisstraf staat van ten minste twaalf jaar. Vaak gaat het om zaken waarin mensen om het leven zijn gebracht.

Heeft u tips? Dan horen we dat graag: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/1989/oktober/duncan-zwakke.html 

17024108 JH