Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht na zware mishandeling 9-jarige

Gepubliceerd op:

Zoetermeer - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in de namiddag van zaterdag 23 maart op het Schipluidenpad in Zoetermeer. Het slachtoffer, een jongen van 9 jaar, raakte hierbij gewond.

utrecht, afzetting, afzetlint, politielint, niet betreden, stockbeeld, algemeen, detail, detailfoto, Foto: Korpsmedia / Jeroen Stoops

Rond 16.45 uur was het slachtoffer aan het spelen in de speeltuin op het Schipluidenpad toen bij een balspel een voorbijganger werd geraakt. In een reactie hierop werd het 9-jarige slachtoffer door deze man dusdanig hard in het gezicht geslagen dat de jongen ernstig gezichtsletsel opliep en zich onder doktersbehandeling heeft moeten laten stellen. De politie is een onderzoek gestart, hierbij zijn onder meer camerabeelden in de omgeving van het incident veiliggesteld

Signalement 

Uit verklaringen is het volgende signalement van de verdachte vastgesteld. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur. Hij was tussen de 16 en de 20 jaar oud en droeg zaterdag 23 maart een donkere jas en een donkere broek met witte sportschoenen. De verdachte draagt een slotjesbeugel.

Getuigen 

Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar getuigen. Heb je meer informatie over de mishandeling of over de mogelijke dader? Neem dan contact op met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via M.: 0800-7000. Ook camerabeelden uit de omgeving van het Schipluidenpad kunnen van grote waarde zijn voor het onderzoek. Maakt u gebruik van een deurbelcamera in de omgeving van het incident of heeft u gereden met een dashcamcamera rondom genoemde locatie? Deel deze dan via onderstaand tipformulier.