Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Voertuig crasht met hoge snelheid

Gepubliceerd op:

Roosendaal - Na een achtervolging vanwege het plegen van meerdere snelheidsovertredingen, crashte een voertuig op de Wagonstraat. De bijrijder raakte gewond, de bestuurder is aangehouden.

Politieauto

Rond 10.00u zien agenten het voertuig te snel rijden over de A16 bij Prinsenbeek. Hierop wordt een stopteken gegeven. De bestuurder lijkt in eerste instantie te volgen, maar rijdt uiteindelijk toch verder de snelweg op. Rond 10.15 uur start Team Verkeer de achtervolging. De auto rijdt met hoge snelheid over de A17, ter hoogte van Standdaarbuiten in de richting van Roosendaal. De politiemensen besluiten de achtervolging af te breken omdat de bestuurder het overige verkeer in gevaar brengt. Enkele minuten later crasht het voertuig op de Wagonstraat. Het voertuig is in aanrijding gekomen met een personenauto en later ook nog tegen een vrachtwagen gebotst. Het gecrashte voertuig vat vlam, maar kon snel geblust worden.

De bijrijder is gewond uit het voertuig gestapt. De bestuurder is er vandoor gegaan, maar kon iets later verderop aangehouden worden. Het gaat om een 34-jarige man, zonder voor ons bekende woon- of verblijfplaats.