Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man (24) loopt steekwond op in Breda

Laatst gewijzigd op:

Breda - De politie trof zondag 3 maart een gewonde man aan in een horecagelegenheid aan de Visserstraat. Het 24-jarige slachtoffer uit Breda bleek een steekverwonding te hebben. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie doet verder onderzoek en zoekt getuigen.

horecadienst

Meerdere agenten waren die nacht samen met toezichthouders van de gemeente in de stad aanwezig om toezicht te houden op het uitgaanspubliek. Rond 02.00 uur werd er een melding gedaan van een vechtpartij in de Vismarktstraat. Toen zij naar die locatie gingen, bleek dat er niet meer gevochten werd. Vrijwel direct na deze controle kwam er een melding van een man met een steekwond in een horecagelegenheid aan de Visserstraat. Deze 24-jarige man bleek een steekwond in zijn bovenbeen te hebben. Hij werd voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Heeft u iets gezien?

De politie doet onderzoek naar een mogelijk verband tussen de vechtpartij in de Vismarktstraat en de steekverwonding bij het slachtoffer in de Visserstraat. Graag spreekt zij getuigen die iets van deze incidenten heeft gezien. Bent u getuige geweest van de vechtpartij in de Vismarktstraat of heeft u meer informatie over het steekincident of de dader(s)? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2024054698.

Update zondag 3 maart 15.00 uur

Vandaag hielden we een 23-jarige man uit Breda aan op zijn woonadres. Hij wordt verdacht van zijn betrokkenheid bij het steekincident. Hij zit vast voor verder onderzoek.