Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt specifieke getuige brand Domburg

Gepubliceerd op:

Domburg - Het politieonderzoek naar de brand die vrijdagochtend 1 maart 2024 woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg is nagenoeg afgerond, maar de politie is nog op zoek naar een specifieke getuige. Bent u of kent u deze getuige? Bel ons dan alstublieft. We zijn bereikbaar via 0900-8844. Vermeld als u belt dat het gaat om zaak 2024-052927.

Stockfoto van een getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met een man met grijs haar die mogelijk in Domburg woont. De man was één van de melders van de brand en heeft met de telefoon van een andere melder kort met de politie gesproken. De politie komt graag opnieuw in contact met deze man. Wellicht heeft hij informatie die voor (het afronden van) het onderzoek van belang kan zijn.

Op vrije voeten

Op het vakantiepark brandde vrijdagochtend 1 maart rond 06.00 uur een safaritent volledig af. De politie hield korte tijd later twee verdachten aan. De verdachten, een 24-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden uit de gemeente Veere, zijn verhoord en hebben een verklaring afgelegd. Ze zijn zaterdagmiddag 2 maart weer vrijgelaten. Een officier van Justitie beslist op een later moment of en hoe de verdachten gestraft moeten worden.