Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Identiteit bekend van persoon die buschauffeur mishandelde

Gepubliceerd op:

Utrecht - Dankzij meerdere tips door Opsporing Verzocht is de identiteit van de verdachte bekend en zijn alle beelden offline gehaald. Het gaat om een 20-jarige jongen uit Utrecht. Hij zal zich binnenkort moeten verantwoorden op het politiebureau.

Rond 11:20u stopte de buschauffeur op nieuwjaarsdag bij de bushalte "Diakonessenhuis-Noord" gelegen aan de Adriaen van Ostadelaan in Utrecht. De verdachte kwam de bus inlopen en vertelde de buschauffeur meteen dat zijn mobiel leeg was en daardoor niet kon inchecken. De buschauffeur vertelde dat de man een kaartje kan kopen, maar de verdachte dacht daar iets anders over. Uiteindelijk mondde het uit in een mishandeling.

Melden helpt
Meldingen en tips zijn onmisbaar bij de aanpak van criminaliteit. Daarom zijn de kijkers van de opsporingsprogramma’s zo belangrijk. De informatie die wordt gemeld kan net dat ontbrekende puzzelstukje zijn waarmee een zaak kan worden opgelost. Regelmatig worden verdachten aangehouden dankzij meldingen van alerte burgers. Heb je vermoedens dat iets niet klopt bij jou in de buurt? Herken jij een verdachte of denk je iemand te herkennen? Meld het bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem melden? Bel dan 0800-7000 of ga naar www.meldmisdaadanoniem.nl.