Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht voor zware mishandeling Leidsebosje

Op zondagochtend 12 mei vroeg in de ochtend wordt een toeriste bij het Leidsebosje zwaar mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Tussen vier en vijf uur die ochtend loopt de vrouw al bellend terug naar haar hotel, nadat ze bij de Melkweg is geweest. Onderweg in de buurt van het Leidsebosje ziet de vrouw een groep van drie nog onbekende mannen staan. De vrouw vraagt een sigaret aan een van hen. Er ontstaat een discussie en er worden over en weer beledigingen geuit. Ineens krijgt de toeriste een harde klap in haar gezicht. De klap is zo hard dat later zal blijken dat ze haar kaak op meerdere plekken heeft gebroken.

De politie is op zoek naar drie verdachten. Een van de verdachten wordt omschreven als lichtgetint, de andere twee donkergetint. Alle drie droegen ze jassen met bontkragen.

Het incident heeft veel impact gehad op het slachtoffer. Ondanks het vroege tijdstip waren er mogelijk veel mensen op straat die getuige zijn geweest. Heb jij iets gezien en heb je nog geen contact gehad met de politie? Meld je dan bij ons via een van een van onderstaande mogelijkheden.


BVH2024111280