Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Man die vrouw aanviel in lift Almere op beeld

Laatst gewijzigd op:

Almere - De recherche heeft beelden vrijgegeven van de verdachte van een ernstige mishandeling aan de Bankierbaan in Almere, zaterdag 18 december. Een 50-jarige vrouw werd toen door een man aangevallen in de lift van haar appartementencomplex en raakte zwaargewond. Op beelden van straatcamera’s is de verdachte te zien. Wie herkent hem?

Op de beelden is de verdachte te zien als hij zaterdagochtend om 07:35 uur van de Marktmeesterstraat naar de Kassierstraat loopt. Nog geen twintig minuten later, om 07:52 uur, zien we de verdachte het appartementencomplex uitkomen. Hij rent dan richting Kassierstraat, waarna hij via het Ter Appelpad en de Sappemeerstraat verdwijnt. Zijn gezicht is helaas niet zo goed te zien, maar we hopen dat de combinatie van kleding en zijn manier van bewegen tot herkenning leidt.

Signalement van de verdachte:

  • Man met donkere huid
  • Normaal postuur
  • Zwarte jas met capuchon, op de rug in witte letters “Ballin”
  • Zwarte broek
  • Witte sneakers

Tips?

Het politie-onderzoek is in volle gang en de recherche heeft al veel mensen gesproken, maar de aanvaller is nog niet gevonden. Door de beelden met de verdachte vrij te geven, hopen we dat iemand deze man herkent en we hem kunnen aanhouden. Tips? Bel de opsporingstiplijn 0800-6070 of 0900-8844 (24/7). Informatie doorgeven kan ook online met het tipformulier onderin. Melden kan natuurlijk ook altijd anoniem.

Specifieke getuigen

Eerder deden we een oproep aan twee specifieke getuigen. We komen nog steeds graag in contact met deze twee die de verdachte zaterdag 18 december mogelijk hebben gezien.

Bel met de Opsporingstiplijn

0800-6070

Bel met de politie

0900-8844