Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte woningoverval Goes aangehouden

Gepubliceerd op:

Goes - In het onderzoek naar de overval op een woning aan de Ravelijn de Grenadier is donderdag 11 januari 2024 een 28-jarige man uit Middelburg aangehouden. Hij zit vast voor verhoor. Het rechercheteam zet het onderzoek, ook naar de mededaders, voort.

Aanhouding stockfoto

De bewoners van een woning aan de Ravelijn de Grenadier raakten vrijdag 23 juni 2023 gewond toen ze door meerdere mannen werden overvallen. De overvallers wisten rond 03.20 uur de woning binnen te dringen. De twee slapende bewoners schrokken wakker en werden direct bedreigd met een vuurwapen. Na een korte, maar heftige tijd in de woning lieten de daders de bewoners vastgebonden achter. Met enkele kostbaarheden als buit gingen ze er vandoor. De slachtoffers wisten buurtbewoners te alarmeren, waarna de politie werd gebeld.

 

Tips
Na de overval is de politie direct met een onderzoek gestart. In een uitzending van Opsporing Verzocht zijn camerabeelden getoond. De recherche blijft ook na deze aanhouding doorgaan met het onderzoek. Informatie over deze overval en de daders is nog steeds welkom.  Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld daarbij het zaaknummer 2023157689. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 of online meldmisdaadanoniem.nl.