Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachten aangehouden voor beschieting gemeentehandhavers

Laatst gewijzigd op:

Geffen - De politie hield dinsdagmorgen twee verdachten aan voor een beschieting op zaterdagavond 17 februari. Bij het incident raakte destijds niemand gewond.

Op die avond werd in de richting van twee handhavers van de gemeente Oss geschoten toen zij een voertuig controleerden. Niemand raakte gewond, maar er was wel een inslag in hun dienstvoertuig. Door de politie werd direct een onderzoek opgestart. Daaruit is inmiddels duidelijk geworden dat er vermoedelijk geschoten is met een luchtdrukwapen.

Aanhoudingen
Het onderzoek leidde tot de aanhoudingen van dinsdagmorgen. Beide mannen (26 en 34 jaar oud) werden rond 7.00 uur aangehouden in hun woningen. Het onderzoek van de politie is hiermee niet afgerond en we sluiten ook niet uit dat er in de toekomst nog meerdere aanhoudingen volgen.

Getuigen
We blijven dan ook op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Bent u in het bezit van camerabeelden? Of heeft u op 17 februari iets verdachts gezien rondom de Heesterseweg? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden. Het is ook mogelijk anoniem melding te doen via Meld Misdaad Anoniem.