Direct naar de inhoud

Liquidatie Baris Önder

In de nacht van zaterdag op zondag 26 april, op de S.F. van Ossstraat in Amsterdam Osdorp, is de 26-jarige Baris Önder doodgeschoten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie zoekt getuigen van het incident zelf, maar ook van de gebeurtenissen voor én na het fatale schietincident. Wellicht zijn er mensen die opnamens hebben gemaakt.

(Zilver)grijs vluchtvoertuig
Het slachtoffer in Osdorp - Baris Önder - is een bekende van de politie. Hij diverse keren beschoten terwijl hij zat in een personenauto, een staalgrijze Audi A4. Daarbij werd niet alleen de auto van het doelwit doorzeefd, maar ook andere geparkeerde auto’s. Önder was op slag dood. De politie wil meer weten over het gebruikte vluchtvoertuig: een (zilver)grijze BMW of Mercedes die na het incident wegreed in de richting van de Pieter Calandlaan.

Vragen politie

  • Wie is er in de nacht van zaterdag 25 april op zondag 26 april 2015 rond 02.10 uur getuige geweest van de dood van Baris Önder (26) in zijn auto op de S.F. van Ossstraat in Amsterdam-Osdorp?
  • Wie heeft de dader of daders zien vluchten?
  • Wie heeft het slachtoffer of zijn Audi A4 die nacht in de omgeving gezien?
  • Wie heeft de zilvergrijze Mercedes of BMW die nacht in de omgeving gezien?

Tips
Het onderzoeksteam roept getuigen op om contact op te nemen via de Opsporingstiplijn (0800-6070), Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079-3458999.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Op de hoogte blijven via RSS

Klik op onderstaande link om u te abonneren op de RSS feed van dit dossier.

RSS feed Liquidatie Baris Önder